choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRÁGA TRANSZFER Prague Airport Transfers, Prague repülõtéri transzfer
INDEX | PRÁGA REPÜLŐTÉR | PRAGUE GUIDE | A PRÁGAI TAXISOKRÓL | LEFOGLALÁSI FELTÉTELEK | KAPCSOLATOK
Prague Airport Transfers Live Help
menu ONLINE FOGLALÁS AIRPORT TRANSFER
menu Személyszállítás a vasútállomásról
menu Gépkocsi Park
menu Gépkocsivezetőink
menu Biztonság
menu Kézbesítés
menu Taxis árlista a repülőtértől
menu Gyakran feltett kérdések
menu Luxus Limuzínák
menu Személyek szállítása bárhová
menu Sétálás Prágában
menu Kirándulások és tanulmányi kirándulások Prágán kívül
menu Taxi Prágában
menu Szállítás a repülőtértől más városokba
menu Speciális szolgáltatások és kívánságok


Ingyenes kirándulás  - az össze utas számára amennyiben oda – vissza történő transzfert foglal a repülőtérről.


Mottó.
Társaságunk alapgondolata minőgégi szállítási szervizt biztosítani a prágai Ruzyně repülőtér és az Ön által megszabott hely között. A társaságunk mottója elsősorban

- a megbízhatóság,
- a gépkocsivezetők tisztessége,
- az előre megszabott ár a legtöbb prágai desztinációba,
- komfortos járművek.
Személyszállítást biztosítunk az Önök kívánságai alapján egyének és csoportok számára is.
- személyszállítást meetingekre, esküvőkre, vállalati összejövetelekre és kongresszusokra
- limuzinok szállítását és feldíszítését esküvőkre, promóciókra
- transzferek a repülőtérre, szállodákba és éttermekbe
- tranzit szerviz szállodai vendégek számára
- utazások
- körutak

Általános szerződési feltételek
Prague Airport Transfers

 

Fenntartjuk a jogot ezeket a szállítási feltételeket bármikor módosítani.

Az Ügyfél, aki használja a PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. Vállalat szolgáltatásait, telephely: Komornická 1982/7, Prága, irányítószám 160 00, azonosítószám: 27593622, ezeket az általános szerződési feltételeket elfogadja és rendelésének aláírásával, megtételével vagy foglalásával határozottan kinyilvánítja beleegyezését jelen általános szerződési feltételekbe, amelyekre a megrendelés vagy a szerződés szövege hivatkozik. Az ügyfél, aki jelen általános szerződési feltételeket nem fogadja el, nem jogosult a Vállalathoz szerződéses dokumentum benyújtására vagy annak aláírására.

A szerződés alapfogalmai

A Vállalat – a PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. szállító vagy szállításközvetítő telephely: Komornická 1982/7, Prága, irányítószám 160 00, azonosítószám: 27593622, amely jelen általános szerződési feltételeknek megfelelően szállítási szolgáltatást nyújt.

Az Ügyfél – egy cég vagy magánszemély, aki a megrendelés vagy szerződés alapján igénybe veszi a Vállalat szolgáltatásait.

A Szolgáltatás/Szállítás – az Ügyfél részére a Vállalat által közvetített vagy nyújtott Szállítás vagy szállításközvetítés.

A megrendelés módjai

Az összes szolgáltatást előrendeléses formában biztosítjuk; mindamellett, ha azonnal szüksége van egy járműre, általában 15 percen belül képesek vagyunk a rendelkezésére bocsátani egy autót. A megrendelések intézhetők online a webhelyünkön keresztül, ahol a felhasználói fiókja automatikusan létrejön, vagy e-mailben vagy telefonon.

Az ügyfél kötelezettségei

Az Ügyfél a szállítás ideje alatt köteles a sofőr utasításainak megfelelő viselkedésre és a közlekedés-biztonsági szabályok betartására. Az Ügyfél elismeri, hogy a szállítás előtt minden körülményről felvilágosították, beleértve a biztonsági szabályokat is. Az Ügyfél szintén vállalja, hogy semmilyen módon nem okoz sérülést a szállító eszközeiben és a jármű tisztaságát megőrzi. Amennyiben megszegi ezeket a kötelezettségeit, az Ügyfél tisztában van a tevékenysége által a Vállalat vagy a megrendelt szállító számára okozott kár iránti felelősségével.
Az Ügyfél szintén köteles a szállítójárműbe a megegyezett időpontban beszállni, kivéve, ha az objektív valóság ebben megakadályozza, például a fent említett okok.

Az általános szerződési feltételek érvényessége

Jelen általános szerződési feltételek 2013. június 1-től határozatlan ideig érvényesek. Jelen általános szerződési feltételek megváltoztatása esetén, amelynek jogát a Vállalat fenntartja, az Ügyfélre nézve az általános szerződési feltételeknek a szerződése aláírása, vagy az érvényes megrendelése elküldése vagy megtétele időpontjában érvényes változata kötelező.

Our service promise. Nagyvonalú általános szerződési feltételeink biztosítják, hogy a nálunk foglalt reptéri transzfer vagy egyéb szolgáltatásunk bármely előre nem látható esemény következtében történő elmaradása miatt kárpótoljuk. Semmi nem fontosabb számunkra annál, mint, hogy jól bánjunk az ügyfeleinkkel. Garantáljuk, hogy visszafizetjük a pénzét, ha a szolgáltatásunkkal való elégedetlenségének megalapozott oka van. Még akkor is jogosult lehet a kártérítésre, ha nem is fizetett előre a transzfer szolgáltatásáért.

Ígéretünk
Ha rajunk kívülálló, előre nem látható körülmények miatt a megbeszélt időpontban nem tudjuk önt felvenni, az okozott kényelmetlenségekért az általános szerződési feltételekben meghatározott kártérítésben részesítjük.

Fizetési módok
Készpénzben
Ha a fuvarért vagy egyéb szolgáltatásért készpénzzel fizet, elfogadunk cseh koronát (CZK), illetve az összes, a foglalási folyamat során választható főbb valutát, mint például angol fontot (GBP), eurót (EUR), USA dollárt (USD) és más valutákat. A külföldi valutában történő készpénzes fizetések a cseh korona, a fuvar napján és nem a foglalás időpontjában érvényes átváltási árfolyamán alapulnak.
Kártyával
Ha bank- vagy hitelkártyával fizet online vagy közvetlenül a sorőrnél, akkor az ön által kívánt valutában például cseh koronában (CZK), euróban (EUR), angol fontban (GBP) vagy USA dollárban (USD) is levonhatjuk az összeget a kártyájáról. Ha online fizetésre a PayPal-t használja akkor 4% különdíjat számolunk fel. Ha hitel- vagy bankkártyával előre fizet online, a sofőrje tudni fogja, hogy önnek már semmi egyéb tennivalója nincs.
Banki átutalással
A számla ellenében (banki átutalással) történő fizetés csak kérésre lehetséges. Ha egy számlát kiállítunk, az ellenértékét a fuvar előtt meg kell kapnunk, kivéve, ha nem egyeztünk meg másképp önnel. A számlákat kizárólag a következő valutákban tudjuk kiállítani: CZK, EUR, USD vagy GBP. A számla legalacsonyabb összege 200 EUR, különben 10 EUR kezelési költséget számolunk fel.

Bizonylatok
Ha közvetlenül a sofőrnek fizet, akkor a sofőr állítja ki a bizonylatot, online fizetés esetén pedig a bizonylatok PDF formátumban készülnek és e-mailben küldjük el azokat.

Mikor kell fizetni a visszaútért
A visszautat, illetve a több utat tartalmazó foglalások esetén választhat, hogy a teljes összeget egyszerre fizeti ki, vagy minden egyes fuvart külön fizet. A sofőr minden esetben ad önnek egy, fizetést igazoló bizonylatot, amelyen fel lesz tüntetve a pontos kifizetett összeg. Ha mindkét útért fizetett, a visszaúton fizetés helyett mutassa meg a bizonylatot a sofőrnek.

Előleg
Azokra a foglalásokra, amelyeknél a beszállás helye Prágán kívül van, bizonyos VIP limuzinokra, bizonyos kirándulásokra, túrákra, illetve nagyobb csoportok esetén, amikor busz szükséges, kérhetjük előleg fizetését (legalább 30% előleg fizetendő 24 órával a beszállás időpontja előtt). Amennyiben ez az eset áll fenn, a foglalása visszaigazolásakor tájékoztatni fogjuk.

Várakozási díj
Ha a repülőjárata vagy a vonata késik, semmilyen várakozási díjat nem számolunk fel. A repülőtéri utasfelvételeknél a sofőrjeink a tényleges érkezési időpont után legfeljebb 60 percet várnak, majd megpróbálunk önnel kapcsolatba lépni. Ha lekési az utasfelvételt, a sofőr ingyenesen legfeljebb 15 percet vár, ezután megpróbálunk kapcsolatba lépni önnel és felajánlani egy lehetséges várakozási díjat a fennmaradó időre. Ha az utazása több megállóból áll (például egy helyre utazik, ahol megvárjuk, mielőtt egy másik helyre szállítjuk), várakozási díjat számítunk fel (a díjakat a webhelyünkön feltüntettük).

Változtatások és lemondás

  • Egyszerű fuvarok, transzferjáratok, buszjáratok

Ha bármely okból meg kívánja változtatni, vagy le kívánja mondani a foglalását, azt megteheti a webes ügyfélszolgálati kezelőfelületünkön, ha küld nekünk egy e-mailt vagy felhív bennünket legalább két órával a prágai érkezése előtt. Ha már kifizette az utazását, a teljes összeget visszatérítjük. Ha a légitársasága törli vagy megváltozatja a járatát, kérjük, tudassa velünk.

  • Amikor az utasfelvétel Prágán kívül történik

A Prágán kívülről induló fuvarok megváltoztatására és lemondására más lemondási szabályok vonatkoznak. A lemondást legkésőbb a tervezett utazás kezdete előtt 24 órával meg kell tenni, különben 100% lemondási díjat számítunk fel.

  • Limuzinok

A luxus limuzinok (mint például a Lincoln, Hummer és Mercedes S-osztály járművek) foglalásának megváltoztatására és lemondására más általános lemondási feltételek vonatkoznak, mint a normál prágai transzport szolgáltatásokra. A foglalás lemondását legkésőbb 24 órával a tervezett út előtt meg kell tenni, mert ennek az elmulasztása esetén 100% lemondási díjat számítunk fel.

  • Túrák és kirándulások

Megértjük, hogy az időjárás fontos szerepet játszik bizonyos túrákon vagy kirándulásokon történő részvétellel kapcsolatos a döntések meghozatalában. A lemondást legkésőbb 2 órával a tervezett út előtt meg kell tenni, különben 100% lemondási díjat számítunk fel.

Visszatérítés/Kártérítés
Ha lemondta az előzőleg online már kifizetett szolgáltatást és jogosult a visszatérítésre, a kifizetett összeg néhány napon belül automatikusan jóváírásra kerül a fizetéskor használt kártyáján. Amennyiben nem, az összes visszatérítésre és kártérítésre vonatkozó igényét 30 napon belül írásban vagy e-mailben kell bejelentenie. Ennek az időnek a letelte után nem jogosult visszatérítésre/kártérítésre, azonban a panaszát ennek ellenére kivizsgáljuk. Ez nem befolyásolja a szabályokban meghatározott jogait. A kártérítés maximális összege a fuvar teljes költségére korlátozódik.

Panaszos ügyek
Abban a valószínűtlen esetben, hogy valamilyen probléma merül fel, kérjük, kövesse ezt a panasztételi eljárást. Annak érdekében, hogy kártérítési igény benyújtására jogosulttá váljon, azonnal lépjen velünk kapcsolatba, ha nem találja a sofőrjét, vagy egy adott szolgáltatásunkkal kapcsolatban más problémát észlel. Ezután, ha a probléma telefonon keresztül nem oldódik meg azonnal, kérjük, írja le számunkra a panaszának összes részletét.


Company Logo

PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
A komlett szállítási szervizt 100 gyakorlott gépkocsivezetőnk biztosítja.
menuFix viteldíjért szállítunk.
menuVárásért nem fizet semmilyen felárat.
menuNem fizet kilométerdíjat.
menuNincs kiállási díj.
menu24 órás szerviz.
menu100% megbízhatóságot garantálunk.
menuNem fizet felárat, ha a repülőgép késik.
menuFelár nélkül beiztosítunk gyermekülést.
menuNem számítunk fel felárat, ha a repülőgépe késik.
menuPénzbeli kompenzáció a legkisebb elégedetlenségnél.
menuA gépkocsivezető készségesen segít a poggyászával.
Magunkról.
Our company has been providing airport transfer, shuttle & limousine services for many years. In a few words we offer simple, convenient and reliable service with a fixed price to any destination within the city of Prague and Czech Republic. Prague Airport Transfers s.r.o. co-operate with many airlines, Prague hotels and travel agencies especially in the UK.
Rendszeresen utazik a Ruzyně repülőtérre?
Lépjen velünk kapcsolatba – magánszemélyeknek és vállalatoknak speciális VIP árakat kínálunk.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Olcsó személyszállítás a prágai Ruzyně repülőtérről / repülőtérre. | Sitemap
Ingyen Transzfer - Kongresszusi Közlekedés - Autóbusz-Közlekedés - Reptéri közlekedés árainak összehasonlítása - Szallas Pragaban - Praga Idojarasa