Minibusz-szolgáltatásunkat 8 utasig Mercedes Vito és VW Transporter járművekkel nyújtjuk. Buszos szállítást 20 utasig Mercedes Sprinter kisbusszal; 30 utasig ISUZU busszal; és 54 utasig Mercedes Turismo buszokkal biztosítunk.
A kedvező árú reptéri transzfert kisebb járművekkel (többnyire Skoda Octaviával vagy hasonló gépjárművel) biztosítjuk, amelyek esetében a csomagtartó kapacitása korlátozott.
Privát transzfer esetében általában Škoda Superb és VW Passat járműveket biztosítunk, amelyek legfeljebb 4 utas befogadására alkalmasak. Ha 4-nél több közepes méretű táskája van, akkor azt javasoljuk, hogy ugyanezért az árért válassza az ingyenes minibuszos kategóriaváltást.
Megosztott transzfer esetében általában Mercedes Vito minibuszt biztosítunk. A több táskával vagy gyerekekkel utazóknak érdemesebb privát szedánt vagy minibuszt foglalniuk.
Limuzin transzfer-szolgáltatásunkat Lincoln, Hummer és Cadillac járművekkel biztosítjuk, amelyek csomagtartó-kapacitása korlátozott. Ha sok a poggyásza, vagy öt főnél nagyobb létszámú csoporttal utazik, akkor a csomagok számára szükséges lehet még egy autó.

Miért érdemes előre foglalni?

Egy hosszú és fárasztó utazás után, avagy a repülőtérre menet a tömegközlekedési járművekre várni mindig stresszes. Az utcán fogható taxik esetében ott a kockázat, hogy túlszámláznak csak azért, mert az utas turista. Az egyik legkedveltebb trükk, hogy hosszabb útvonalon, a várost elkerülő autóúton át mennek a fuvardíj növelése érdekében. A többi prágai repülőtéri taxival ellentétben mi nem számítunk fel 10 eurós díjat pusztán a foglalásért. A legjobb repülőtéri transzfer-szolgáltatást – ami kijár önnek – úgy biztosíthatja, hogy előzetesen foglalást tesz nálunk. Így nyugodt lehet afelől, hogy – akár késik az ön járata, akár a kiírtnál korábban érkezik – sofőrünk ott várja majd önt, és segít a csomagok pakolásában is. Bár az áraink rögzítettek, a normál taxis tarifákhoz képest akár 50%-ot is megtakaríthat velünk.

Az útikönyvek is ajánlanak bennünket

Szolgáltatásunkról említést tesznek útikönyvekben, így például Rick Steve Prague & The Czech Republic című könyvében vagy a Lonely Planet útikönyvében és egyéb kiadványokban is.