Minibusz-szolgáltatásunkat 8 utasig Mercedes Vito és VW Transporter járművekkel nyújtjuk. Buszos szállítást 20 utasig Mercedes Sprinter kisbusszal; 30 utasig ISUZU busszal; és 54 utasig Mercedes Turismo buszokkal biztosítunk.
A kedvező árú reptéri transzfert kisebb járművekkel (többnyire Skoda Octaviával vagy hasonló gépjárművel) biztosítjuk, amelyek esetében a csomagtartó kapacitása korlátozott.
Privát transzfer esetében általában Škoda Superb és VW Passat járműveket biztosítunk, amelyek legfeljebb 4 utas befogadására alkalmasak. Ha 4-nél több közepes méretű táskája van, akkor azt javasoljuk, hogy ugyanezért az árért válassza az ingyenes minibuszos kategóriaváltást.
Megosztott transzfer esetében általában Mercedes Vito minibuszt biztosítunk. A több táskával vagy gyerekekkel utazóknak érdemesebb privát szedánt vagy minibuszt foglalniuk.
Limuzin transzfer-szolgáltatásunkat Lincoln, Hummer és Cadillac járművekkel biztosítjuk, amelyek csomagtartó-kapacitása korlátozott. Ha sok a poggyásza, vagy öt főnél nagyobb létszámú csoporttal utazik, akkor a csomagok számára szükséges lehet még egy autó.
március 21, 2022

West Circuit – Kombinált túra

Karlovy Vary, Mariánské Lázně és Pilsen Sörgyár
március 21, 2022

Vacsora a River Cruise-on

Ez a prágai folyami körút éjszaka zajlik. Amíg élvezi a svédasztalos vacsorát és az élőzenét a fedélzeten, megtekintheti a Moldva összes főbb látnivalóját. A Károly-híd, a Szent Miklós-templom és a prágai vár megvilágítva a csillogó éjszakai égbolton; ez a túra tökéletes választás azoknak, akik romantikus hétvégét töltenek a városba.
március 21, 2022

Transzferek Prágából

Intercity transzferek – transzfer a repülőtérről vagy a belvárosból a Cseh Köztársaság bármely pontjára.
március 21, 2022

Transzferek a síterepekhez

Szállítás Csehország síközpontjaiba és hegyeibe.
március 21, 2022

Testre szabott transzferek

Ha konkrét szállításra van szüksége, azt személyre szabjuk az Ön igényei szerint.
március 21, 2022

Terezin privát túra

Terezinben egy gigantikus, több mint 4 km-es falú fellegvár található, amelyet a 18. században épített II. József császár, és amelyet a porosz agresszió elleni védekezésre szántak. Terezint a nácik a prágai Gestapo tranzittáboraként és börtöneként használták a második világháború alatt. A gettómúzeum elmeséli a zsidók kétségbeejtően szomorú történetét, akik közül több mint 150 000-et küldtek ki, és csak 17 247-en maradtak életben.
március 21, 2022

Terezín emléktúra

A II. József császár által a 18. században épített egykori katonai erőd mindig a második világháború történetét meséli el.
március 21, 2022

Sztripperek

Fokozza az utazást egy körtánc show-val.
március 21, 2022

Superior Tour Prágában

Mivel a turisták körében a legnépszerűbb, ez a túra bemutatja Prága legjobb helyeit. Ez a hat órás túra gyalogtúrából, hajókázásból a Moldva folyón, ebédből és villamosozásból áll.
március 21, 2022

Sörkultúra túra

Ez a gyalogtúra elvezeti Önt Prága legnépszerűbb bárjaiba és kocsmáiba, ahol megkóstolhatja a helyi sörök mintáit, és megismerheti az ország sörfőzési történetét. Ha Ön egy csapos és/vagy sörimádó, akkor ez a túra biztosan neked való.
március 21, 2022

Privát transzferek

A privát transzferszolgáltatások kiválóak azoknak az utazóknak, akik nem akarnak várakozni.
március 21, 2022

Prágai vár a királyi úton

Utazz át a Károly-hídon, és látogass el a várba – Közép-Európa egyik legnagyobb erődítménye és Csehország lényege. A Királyi úton átsétálva találkozhat a Szent Vitus-székesegyházzal, a régi királyi palotával, a bájos királyi kerttel, a Szent György-bazilikával és az Arany Lane-val.

Miért érdemes előre foglalni?

Egy hosszú és fárasztó utazás után, avagy a repülőtérre menet a tömegközlekedési járművekre várni mindig stresszes. Az utcán fogható taxik esetében ott a kockázat, hogy túlszámláznak csak azért, mert az utas turista. Az egyik legkedveltebb trükk, hogy hosszabb útvonalon, a várost elkerülő autóúton át mennek a fuvardíj növelése érdekében. A többi prágai repülőtéri taxival ellentétben mi nem számítunk fel 10 eurós díjat pusztán a foglalásért. A legjobb repülőtéri transzfer-szolgáltatást – ami kijár önnek – úgy biztosíthatja, hogy előzetesen foglalást tesz nálunk. Így nyugodt lehet afelől, hogy – akár késik az ön járata, akár a kiírtnál korábban érkezik – sofőrünk ott várja majd önt, és segít a csomagok pakolásában is. Bár az áraink rögzítettek, a normál taxis tarifákhoz képest akár 50%-ot is megtakaríthat velünk.

Az útikönyvek is ajánlanak bennünket

Szolgáltatásunkról említést tesznek útikönyvekben, így például Rick Steve Prague & The Czech Republic című könyvében vagy a Lonely Planet útikönyvében és egyéb kiadványokban is.