Kiváló szolgáltatást biztosítunk

Sofőreink képzett szakemberek

Korán érkeznek érted, hogy soha ne késs le a különleges alkalomról; Legyen szó születésnapi buliról, üzleti találkozóról vagy repülőtéri szállításról – sofőreink a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtják.

Minden sofőrünk jól öltözött és jól viselkedik. Udvariasak, segítőkészek és professzionálisak.

Minden sofőrünk folyékonyan beszél angolul, néhányan pedig más nyelveken is beszélnek, például németül vagy oroszul. Ha olyan sofőrre van szüksége, aki más nyelven beszél, vagy olyanra, aki az átlagosnál jobban kommunikál angolul, kérjük, jelezze a foglalás során.

A sofőrjeink

Érkezés a prágai repülőtérre

Amikor megérkezik a prágai repülőtérre, sofőrünk várja Önt. Egy jól látható narancssárga kártya lesz a kezükben, rajta az Ön nevével és cégünk logójával, így elég könnyű lesz észrevenni. A sofőr viszi helyetted a csomagokat az autóba – ez is szolgáltatásunk része.

Ha bármilyen más foglalást szeretne lefoglalni, segítőkész sofőreink segítenek. Segítenek abban is, hogy választ találjon minden felmerülő kérdésére, és biztonságosan eljusson úticéljához.

A sofőrnek az út végén történő borravaló megadása (általában a teljes összeg 10%-a) nem kötelező, és kizárólag az Ön belátása szerint.

A sofőrjeink

Sofőr Galéria

A sofőrjeink