Utazás a repülőtérre és onnan

Egyszerűen a prágai reptéri transzfer szolgáltatással

Érkezés a repülőtérre | Megérkezés a pályaudvarra | Érkezés a buszpályaudvarra | Videó lejátszása

1. lépés
1

Foglaljon online

Tervezze meg előre a transzfert a repülőtérre vagy az állomásra vagy onnan.
autó_új
2

Válassza ki autóját

Válassza ki járműtípusát és egyéb extrákat. Fizessen készpénzzel vagy kártyával.
Üdvözöljük
3

Találkozzon a sofőrrel

Sofőrünk várja Önt a repülőtéren.
érkező
4

Élvezze a biztonságos transzfert

O a szállodába vezető úton sofőrünk hasznos információkat nyújt Önnek.

Foglalás

Választhat úgy is, hogy kitölti űrlapunkat, vagy közvetlenül hívhat minket , ha reptéri transzfert szeretne bérelni. Az is előnyben lesz része, hogy az Ön számára legkényelmesebb fizetési módot választja – akár készpénzes fizetéssel a sofőrnél, akár hitelkártyával , vagy online előrefizetéssel. Az egyik tényező, ami megkülönböztet minket a tömegközlekedéstől , hogy a hét minden napján, 24 órában veheti igénybe szolgáltatásainkat, így az Önnek legmegfelelőbb időpontban utazhat a repülőtérre vagy onnan vissza. Erősen javasoljuk, hogy hívjon fel minket, ha a tervek szerint egy órán belül Prágába érkezik, vagy ha közvetlenül szeretne beszélni ügynökeinkkel. Ha azonban nem szeretne előre lefoglalni reptéri transzfert, hívjon minket, miután leszállt a prágai repülőtéren, és megbeszéljük a transzfert. Még egy előny, amelyet élvezni fog – ingyenesen hívhat minket.


Akár turista, akár rezidens, Prágában utazni – különösen a csúcsforgalom idején – meglehetősen fáradságos. Ez még zavaróbb lesz, ha jetlag-ben szenved. A Prague Airport Transfers – Prága legnagyobb reptéri transzfer cége – segítségével azonban könnyedén, nagyon kényelmesen eljuthat úti céljához.

Read more testimonials

Érkezés a repülőtérre

A vámon, a poggyászátvételi területen és minden egyéb formaságon való áthaladás után taxisofőrünk fogadja Önt, aki egy kártyát tart a kezében, amelyen az Ön neve szerepel.

Segítőkész és elhivatott sofőrünk mindentől függetlenül várja Önt – még ha késik is a járata, nem kell aggódnia.

Utazási idő és távolság a repülőtér és a szálloda között

A repülőtértől az úti célig való utazási idő leginkább a szálloda elhelyezkedésétől és a forgalomtól függ, amellyel szembe kell néznie.

A prágai repülőtér és a prágai szállodák távolsága 5 km és 35 km között van, és a repülőtérről 15-40 percet vesz igénybe, hogy elérje célját.

A városközpont, más néven óváros, 20 km-re található a repülőtértől – mindössze 25 perces autóútra.

Megérkezés a pályaudvarra

Miután megérkezik a pályaudvarra, a pályaudvar halljában – közvetlenül a Burger King étterem mellett – várja Önt sofőrünk cégünk logójával és az Ön nevével ellátott kártyával. Könnyű lesz megtalálni a Burger Kinget (és következésképpen a sofőrjét), mivel az úton van a perontól az érkezési csarnok felé. Mindegy, hogy melyik vasútállomásra érkezik (például a Holešovice pályaudvarra), sofőrünk a megfelelő peronon és a megfelelő időben várja Önt , kezében ismét cégünk logójával és az Ön nevével ellátott kártyával. Ez még csak nem is a legjobb rész; Még ha sofőrünknek valamilyen oknál fogva meg kell várnia Önt, az önnek plusz költséget nem jelent!

Érkezés a buszpályaudvarra

Miután megérkezik a Florenc fő buszpályaudvarra, sofőrünk a buszpályaudvar csarnokában várja Önt – ismét a Burger King étterem mellett. Ha másik állomásra érkezik, ne aggódjon. Sofőrünk a megfelelő étteremben várja Önt a megfelelő időben, cégünk logójával és az Ön nevével ellátott kártyával a kezében. Ismételten nem kell plusz pénzt fizetnie, ha a busz késik.