Utazás a repülőtérre és onnan

Egyszerűen a prágai reptéri transzfer szolgáltatással

Érkezés a repülőtérre | Megérkezés a pályaudvarra | Érkezés a buszpályaudvarra | Videó lejátszása

Hogyan működik
1

Foglaljon online

Tervezze meg előre a transzfert a repülőtérre vagy az állomásra vagy onnan.
Hogyan működik
2

Válassza ki autóját

Válassza ki járműtípusát és egyéb extrákat. Fizessen készpénzzel vagy kártyával.
Hogyan működik
3

Találkozzon a sofőrrel

Sofőrünk várja Önt a repülőtéren.
Hogyan működik
4

Élvezze a biztonságos transzfert

O a szállodába vezető úton sofőrünk hasznos információkat nyújt Önnek.
Hogyan működik

Foglalás

Választhat úgy is, hogy kitölti űrlapunkat, vagy közvetlenül hívhat minket, ha reptéri transzfert szeretne bérelni. Az is előnyben lesz része, hogy az Ön számára legkényelmesebb fizetési módot választja – akár készpénzes fizetéssel a sofőrnél, akár hitelkártyával , vagy online előrefizetéssel. Az egyik tényező, ami megkülönböztet minket a tömegközlekedéstől, hogy a hét minden napján, 24 órában veheti igénybe szolgáltatásainkat, így az Önnek legmegfelelőbb időpontban utazhat a repülőtérre vagy onnan vissza. Erősen javasoljuk, hogy hívjon fel minket, ha a tervek szerint egy órán belül Prágába érkezik, vagy ha közvetlenül szeretne beszélni ügynökeinkkel. Ha azonban nem szeretne előre lefoglalni reptéri transzfert, hívjon minket, miután leszállt a prágai repülőtéren, és megbeszéljük a transzfert. Még egy előny, amelyet élvezni fog – ingyenesen hívhat minket.


Akár turista, akár rezidens, Prágában utazni – különösen a csúcsforgalom idején – meglehetősen fáradságos. Ez még zavaróbb lesz, ha jetlag-ben szenved. A Prague Airport Transfers – Prága legnagyobb reptéri transzfer cége – segítségével azonban könnyedén, nagyon kényelmesen eljuthat úti céljához.

További ajánlólevelek

Érkezés a repülőtérre

A vámon, a poggyászátvételi területen és minden egyéb formaságon való áthaladás után taxisofőrünk fogadja Önt, aki egy kártyát tart a kezében, amelyen az Ön neve szerepel.

Segítőkész és elhivatott sofőrünk mindentől függetlenül várja Önt – még ha késik is a járata, nem kell aggódnia.

Hogyan működik

Utazási idő és távolság a repülőtér és a szálloda között

A repülőtértől az úti célig való utazási idő leginkább a szálloda elhelyezkedésétől és a forgalomtól függ, amellyel szembe kell néznie.

A prágai repülőtér és a prágai szállodák távolsága 5 km és 35 km között van, és a repülőtérről 15-40 percet vesz igénybe, hogy elérje célját.

A városközpont, más néven óváros, 20 km-re található a repülőtértől – mindössze 25 perces autóútra.

Megérkezés a pályaudvarra

Miután megérkezik a pályaudvarra, a pályaudvar halljában – közvetlenül a Burger King étterem mellett – várja Önt sofőrünk cégünk logójával és az Ön nevével ellátott kártyával. Könnyű lesz megtalálni a Burger Kinget (és következésképpen a sofőrjét), mivel az úton van a perontól az érkezési csarnok felé. Mindegy, hogy melyik vasútállomásra érkezik (például a Holešovice pályaudvarra), sofőrünk a megfelelő peronon és a megfelelő időben várja Önt , kezében ismét cégünk logójával és az Ön nevével ellátott kártyával. Ez még csak nem is a legjobb rész; Még ha sofőrünknek valamilyen oknál fogva meg kell várnia Önt, az önnek plusz költséget nem jelent!

Érkezés a buszpályaudvarra

Miután megérkezik a Florenc fő buszpályaudvarra, sofőrünk a buszpályaudvar csarnokában várja Önt – ismét a Burger King étterem mellett. Ha másik állomásra érkezik, ne aggódjon. Sofőrünk a megfelelő étteremben várja Önt a megfelelő időben, cégünk logójával és az Ön nevével ellátott kártyával a kezében. Ismételten nem kell plusz pénzt fizetnie, ha a busz késik.