Sétáljon Prágában engedéllyel rendelkező idegenvezetőkkel!

| GYIK - Waks and Tours | Séták Találkozóhely | A sétákról |

március 21, 2022

Prága autóval

Ez a túra azoknak a turistáknak a legmegfelelőbb, akiknek kevés az ideje, és szeretnék megismerni Prága legjavát a korlátozott időn belül. A korlátozott mozgásképességű idős turisták is választhatják ezt a túrát. Ezt a túrát egy idegenvezető vezeti, aki angolul, spanyolul, németül, olaszul, oroszul stb.
március 21, 2022

Egyéni túra

Ossza meg velünk, hogy mit szeretne látni, milyen időintervallumot szeretne látni a körútra és preferenciáit. Ez a túra megfelel az Ön kívánságainak – idegenvezető angol, spanyol, orosz, olasz, német stb.

Privát útmutatók

Professzionális magánvezetőink megmutatják Önnek Prága városát és magát a Cseh Köztársaságot egy személyre szabott túrán. Az útmutatók a Prágai Információs Szolgálattól származó engedéllyel rendelkező és képzett szakemberek. Ismeretekkel rendelkeznek a különböző országrégiók kultúrájáról, nyelvéről, történelméről, művészetéről és építészetéről. Különféle nyelveken, például angolul, franciául, németül, spanyolul, olaszul, hollandul és oroszul beszélő idegenvezetőink könnyedén kommunikálnak Önnel.

Függetlenül attól, hogy hány fő van a csoportban, fix összeget számítunk fel. Az optimális élmény érdekében azonban azt javasoljuk, hogy a csoport egy vezetőnként ne legyen 20 főnél több. A közös nyelvi csomagok általános díja óránként 500 CZK-tól kezdődik a teljes csoportra. Keressen minket bizalommal, ha többet szeretne megtudni az árakról és ajánlatokról.