Együttműködési szolgáltatások és előnyök törzsvásárlóknak és utazási irodáknak

Flottánk | Sofőrjeink | PDF-bemutató | CZK árlista | EUR árlista

Partnerség

Szállodák és egyéb lakhelyet biztosító ügynökségek, valamint utazási irodák és rendszeresen transzfert igénylő cégek élvezhetik a prágai reptéri transzferek együttműködését és akciós árait. Az árak egyedileg alkuképesek. Ide kattintva megteheti töltse le a partnerség általános árlistáját.

Ön is csatlakozhat affiliate programunkhoz, és jutalékot kereshet ajánlási értékesítéseiből, ha egy prágai utazással kapcsolatos webhelyet üzemeltet.

Átlagos vásárlók

Törzsvásárlóink versenyképes partneri árakat élvezhetnek – legyen szó egyéni vásárlóról vagy céges csoportról –, amely garantáltan jelentős összeget takaríthat meg ugyanazért a kiváló minőségért és páratlan szolgáltatásért! Tehát, ha rendszeresen utazik a prágai repülőtérre, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Vállalati csoportok szállítása

Ha Ön egy vállalati csoport tulajdonosa vagy irányítója, és alkalmazottainak rendszeresen kell utazniuk a prágai repülőtérre, akkor teljes körű szállítási szolgáltatásunkra gondolhat. Profi sofőröket, korszerű, kényelmes és lenyűgöző autóparkot, versenyképes árakat, számlás fizetést és 100%-os pénz-visszafizetési garanciát (kérdések nélkül) kínálunk Önnek, hogy csak néhányat említsünk a számos előny közül. meg kell kínálnunk. További előny, hogy udvarias és angolul beszélő sofőrjeink gondoskodnak arról, hogy minden külföldi ügyfelet vagy üzleti partnert, akit esetleg meglátogatott Prágában, megfelelően fogadják, és kellemes és kényelmes utazásban részesüljenek anélkül, hogy a tisztességtelen sárga taxi elragadná őket. járművezetők.

Szállodai közlekedés

Ez cégünk egyik legjobb és legjelentősebb része. Számos jelentős prágai szálloda és nyaralóapartman veszi igénybe rendszeresen a szállítási szolgáltatásainkat vendégei számára. Ha Ön szálloda vagy nyaralóapartman tulajdonosa vagy üzemeltetője, vegye fel velünk a kapcsolatot! minden bizonnyal minden igényét teljesítjük.

Működési eljárások

Privát átutalás

Udvarias és angolul beszélő sofőrjeink várják Önt a repülőtéren, amikor megérkezik. Egy kártyát fognak a kezükben tartani az Ön nevével (vagy a cége nevével, amelyik tetszik), így könnyen megtalálhatja őket. Ha sokáig kell várniuk, akkor egy közeli, biztonságos parkolóban parkolják le járműveiket. Ha valószínűbb, hogy nagyon rövid időn belül kijön a repülőtérről, a járművek a terminál épülete előtti „rövid távú parkoló sávban” fognak parkolni.

A kártyát, amelyet a sofőr fog tartani, tetszés szerint személyre szabhatja. Például a könnyebb azonosítás érdekében beillesztheti cége logóját a kártyába. Rendszeres vállalati ügyfeleink egy része alkalmazza ezt a módszert.

Közös háztól-házig transzfer

Amikor sofőrjeinket „áthelyezési munkákat” osztanak ki, azt mondják nekik, hogy fogadják az összes transzfer utast egy járatról. Ugyanarról a járatról minden utasunk ugyanazzal a járművel utazik (esetenként más járatok utasait is ugyanabban a járműben szállítják). Általában nyolc utas számára rendelünk kisbuszt, de nem mindig; néha küldünk egy normál szedánt vagy egy nagy mikrobuszt. Törődünk ügyfeleink értékes idejével, ezért igyekszünk minimálisra csökkenteni a várakozási idejüket azzal, hogy ugyanazon a járaton csak az utasok utaznak ugyanazon a közös járművön. A várakozási idő viszonylag rövid – általában legfeljebb öt és tizenöt perc között van. Általában legfeljebb három külön utazócsoportot állítanak össze ugyanazon az útvonalon a repülőtérről.