Az online foglalás egyszerű és gyors

Ha a következő órán belül érkezik vagy indul, kérjük, hívjon minket. Ellenkező esetben kitöltheti a foglalási űrlapot.

Olvasson tovább, ha további részleteket szeretne megtudni rendszerünk működéséről.

Az előzetes foglalás előnyei

  • Reptéri transzfereink biztosítják, hogy a prágai reptérre érkezéskor hivatalos öltönyben hivatásos sofőr várja Önt, felveszi és egy új, légkondicionált közép- vagy felsőkategóriás autóval elviszi a céljához.
  • Nem kell attól tartania, hogy szaga lesz az autónak, vagy nem lesz tiszta, mert autóink mindig tiszták és nem dohányzóak.
  • Nem kell figyelnie a taxaórát, és nem kell attól tartania, hogy a forgalmi dugóban való várakozás költsége kellemetlen meglepetéssé válik, amikor bemutatják az útiszámla végét. A fix árak garantálják az árat, amely nem függ a forgalomtól, a kitérők miatti útvonalhossztól stb.

Nem kell aggódnod

  • Nem kell attól tartania, hogy a megrendelt taxi nem érkezik meg időben, ha járata korábban száll le vagy késik. Attól sem kell tartani, hogy a sofőr a gép leszállása után azonnal bekapcsolja a taxiórát. Várunk benneteket, függetlenül attól, hogy a vártnál előbb vagy utóbb érkezik. Ellenőrizzük repülésének állapotát online, és pontosan tudjuk, mikor száll le.
  • Nálunk nem érezheti kényelmetlenül a beszélgetéssel töltött időt vezetés közben, ami bosszanthatja Önt. Sofőrjeink szakmailag képzettek, hogy mindig barátságosak és teljes mértékben segítőkészek legyenek.
  • Ezek a lehetőségek vannak. A választás a tiéd. Ha nem felelünk meg magas elvárásainak, ingyenes szállítást vagy fuvarozási szabályzatunk szerinti kártérítést garantálunk.

Az Ön elégedettsége a mi gondunk

Íme néhány elégedett ügyfél beszámolója szolgáltatásunkról.
A gyakori kérdéseket és válaszokat a GYIK oldalon olvashatja ,
vagy közvetlenül forduljon hozzánk bármilyen kérdése esetén – mi mindig készséggel állunk rendelkezésére!

Tom Scott


Sziasztok, csak meg szeretném dicsérni a sofőrömet, aki hatékony, nagyon udvarias, hozzáértő és barátságos volt – és természetesen kifogástalanul beszélt angolul! Nagyon élvezetessé tette az utazásomat Prága városközpontjába egy nehéz nap után. Nagyon köszönöm, és kérem, köszönöm neki; Sajnálom, hogy nem emlékszem a nevére.

Nigel Uzzell


Csak azt akartam, hogy elmondjam, milyen fantasztikus volt a szolgáltatása. Február 22-én, vasárnap annyira késve voltunk a személyzeti problémák, majd a technikai problémák miatt, hogy kétségbeesetten elértem Prágát. A segélyvonal számát használtam az e-mailben, és a hölgy, akivel beszéltem, világos és informatív volt, és amint új időpontot kaptunk, megerősítette, hogy a Hummer a késés ellenére ott lesz. Ez egy különleges csemege volt a születésnapomra, amelyet Prágába először látogató vendégeimnek szerveztem, és hogy a késések csalódása után a repülőtérre érkezzenek, hogy ott megtalálják a Hummert, remekül indult a nyaralás. . A sofőrje is kiváló volt, és pontosan a megfelelő időben dobta ki az ablakokat, hogy varázslatos kilátást nyújtson a városra. Milyen módja annak, hogy megérkezzen. A továbbiakban az indulás napján, amikor valaki más összekeverése miatt induló számokat kellett módosítanunk, az Ön helpdeskje gyorsan és hatékonyan elintézett minket egy további járművel. Azt kell mondanom, hogy a szolgáltatása kiváló volt, és határozottan ajánlom bárkinek, és kétségtelenül újra igénybe fogom venni. Nagyon köszönök minden segítséget.

Jackie O'Dowd


Szia,

Csak szeretném megköszönni a kiváló szolgáltatást, nagyon profi és megbízható, ami azt jelentette, hogy tudtunk pihenni és élvezni a hosszú hétvégét. Köszönöm mégegyszer.

Prágában járt: 2015. február 27. és 2015. március 2. között.

Elizabeth Madsen


Nagyon szeretném megköszönni azt a csodálatos szolgáltatást, amit egy hete Prágában kaptunk:-))minden sofőrünk jó modorú, professzionális és nagyon segítőkész volt:-))ajánlani fogjuk cégét barátainknak és család:-))) Szívünk mélyéről köszönjük, hogy csodálatos és emlékezetessé tette prágai látogatásunkat. Azt kell mondanom, hogy mindannyiunkra lenyűgözött a sofőrje :-))))))) Köszönjük még egyszer és mi biztosan visszatérek Prágába, és újra igénybe veszem a szolgáltatásait :-)))

vicki webster


Szia

Csak azt szerettem volna e-mailben közölni, hogy rendkívül elégedett vagyok a kapott szolgáltatásokkal.

Külön köszönet Rossnak, a túravezetőnek a vasárnaptól induló ingyenes túráért. A tudása, szakértelme és lelkesedése egyszerűen elképesztő volt, és én miatta szívesen feladtam volna a túrát. Az időjárás egy kicsit ellene volt neki, de ez nem rontotta el a túrát, és mindent megtett, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fedél alatt álljunk meg, hogy megvédhessük magunkat a furcsa esőtől (még az esernyőjét is odaadta az egyik vendégnek a csoportban!) Remélem, ő és a főnökei rájönnek, milyen jó a munkájában.

Egy ingyenes túrán elcsodálkoztam. Sokat utazom, és ez volt messze a legátfogóbb és az ügyfelek által vezetett túra, amelyen részt vettem. Kérem, adja át köszönetemet Rossnak, és remélem, valamilyen módon gratulálunk a nagyszerű munkájához!!

Köszönöm Vicki

Ian McLaren, Edinburgh


Kedves Steven! Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon lenyűgözött a transzferszolgáltatása. Kiváló kényelem, gyors és hatékony sofőrök, de... az Ön kis útikönyve CSODÁLATOS volt egy koktél és vacsora közben...

Karen Copley


Üdvözöljük! 2014. december 14-én igénybe vettük szolgáltatásait. Nagyon ajánlom szolgáltatásait kiváló utazási tanácsadóként, ne hagyja, hogy a színvonal lecsökkenjen, továbbra is kiváló szolgáltatást nyújtson, és jövője biztonságban lesz.

Kevin Fletcher-Biles


Néhány nappal az indulás előtt online foglaltak az Egyesült Királyságból. Könnyű foglalási rendszer, gyors visszaigazolás és nincs szükség előre fizetésre, csak a szállodába érkezéskor fizetett a sofőrnek. Egyértelmű, pontos árképzés (kb. 16 GBP autónként), amely egy hatalmas Skoda Superb kombi volt, amely 4 utast és poggyászt boldogan el tudott fogadni, angolul beszélő sofőr várja Önt érkezéskor és segít a csomagok szállításában. Hatékony transzfer egyenesen a szállodába, anélkül, hogy a helyi tömegközlekedéssel vagy a túlárazott nyilvános taxikkal kellene foglalkoznia. A legjobb dolog az volt, hogy átadtak egy utalványt, amellyel részt vehettek az Óváros térről induló ingyenes városnézésen. Ez egy 5 órás séta volt, a város legtöbb nevezetessége megtekintésével, köztük egy angolul beszélő diákkal a kastélyhoz vezető túrával; egyedül megéri a taxi árat. Annyira lenyűgözött minket, hogy habozás nélkül lefoglaltuk a visszautat a repülőtérre ezzel a társasággal.

Kim Teague


Csak egy gyors e-mail, melyben megdicsérjük szolgáltatását. Időben, barátságos, hatékony személyzettel, kiváló ár-érték arányt biztosítva. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a városba látogat. Nagyon köszönöm.

 

O'Sullivan


Nemrég tettük meg utunk a szállodánkból a repülőtérre. Köszönöm a 2 nagyon könnyű utat. Kellemes illesztőprogram, gyors válaszok az e-mailes kérdésekre. Szívesen ajánlom szolgáltatását. Nagyon köszönöm

Emma Luing and family


Írni akartam Önnek, hogy megköszönjem azt a kiváló szolgáltatást, amelyet legutóbbi Karlovy Vary-i nyaralásunkon kaptunk. Az Ön sofőrjei mind nagyon folyékonyan beszélnek angolul, így az ügyfél nyugodtan és kényelmesen érzi magát, szívesen beszél, de soha nem követeli meg a beszélgetést. Nem is lehetnék boldogabb a szolgáltatásnak, amelyet kaptunk, különösen a kedves sofőrnek, aki elvitt minket a repülőtérről a Grand Hotel Pupp-ba, és elvitt minket - hálásak voltunk a könnyed természetért, és hogy örömmel megállt értünk az utazás során. egy ideig volt. Nagyra értékeltük, hogy nagyon óvatos sofőr volt, mivel az időjárás meglehetősen jeges volt, és a mi biztonságunkat helyezte előtérbe. Örülök, hogy bármilyen módon idéz engem, és erősen ajánlom Önt utazási tanácsadóként és bárkinek, akit ismerünk, aki Prágába utazik. Várjuk, hogy 2015 decemberében ismét foglalhassunk.

Catherine Hancock-Peat


Jó estét,

Csak szeretném megköszönni azt a kiváló szolgáltatást, amelyet cégétől kaptunk, amikor Prágában jártunk. Mindkét sofőr jól bemutatott volt, nagyon udvariasak, segítőkészek és pontosak, az autók tiszták és kényelmesek voltak.

Nagyon lenyűgözött minket a professzionális szolgáltatás, és biztosan újra fogunk foglalni Önnél. Ajánlom cégét barátainak és családtagjainak, ha Prágába látogatnak.

Nagyon szépen köszönjük.

C. J. Andrews


Éppen Prágából jöttünk, és igénybe vettük szolgáltatásait a repülőtérre és onnan, valamint egy esti folyami kirándulást.

Minden megállapodás első osztályú volt....időzítés, kellemes sofőrök és kapcsolattartás az irodából....sms és email stb.

Szép volt és köszönöm.

Nem találom a referenciámat, de mindegy is, csak kedves kiszolgálás Tőled


Szia, csak szeretném tudatni veled, hogy a Grand Walk nagyon jó volt. Nagyon csodálatos volt és nagyon vicces. Átadnád Mártának a köszönetemet? Marylyn R.


Jó estét. Nemrég érkeztünk haza Prágából, és szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy kifejezzük, mennyire élveztük a Superior túránkat Petrával. Liz E.