Hatékony, megbízható és kiváló szolgáltatás

Gépkocsiparkunk kényelmes és olcsó, és megbízható transzfer eszköz a prágai repülőtér és más helyszínek között.

Autóink tiszták, fényűzőek, kényelmesek és füstmentesek. Minden ügyfelünknek csúcsminőségű szolgáltatást kínálunk.

Jelenleg körülbelül 150 járműből álló flottánk van. Leginkább szedán autókból áll, ahol négy utas is kényelmesen ülhet; A Skoda Superb, a VW Passat és a Mercedes E egyaránt megtalálható szedánautóink választékában.

Kisbuszaink, mint a VW Transporter, Mercedes Viano, VW Caravelle és Mercedes Vito, egyszerre akár nyolc utast is szállíthatnak.

A nagyobb kisbuszok, például a Mercedes Sprinter akár 20 utast is szállíthatnak. Gyakran használjuk a Mercedes-Turismót olyan buszos transzferekhez , ahol akár 49 utas is utazhat együtt.

Különféle számú utas számára VIP járműveink is vannak. Vannak olyan üzleti és vezetői limuzinjaink, mint a Mercedes E és a Mercedes S-osztály, ahol három-négy utas luxuskörülmények között ülhet. Másrészt a feszített limuzinok flottánkba Lincoln TC120 (maximum 8 utas), Lancia Thema (maximum 8 utas), Cadillac (maximum 17 utas) és Hummer 200 (maximum 17 utas) tartozik.

És ne aggódj az autók biztonsága miatt. Hogy tudja, minden járművünk teljes körűen biztosítva van a közfelelősségbiztosítás keretében.

Flottagalériánk

Our fleet

Mercedes E

Our fleet

Our fleet

Our fleet

Egyes járművek modern technológiai eszközökkel, például wi-fi hotspotokkal rendelkeznek, hogy gördülékenyebbé és élvezetesebbé tegyék az utazást. És természetesen szabadon használhatóak.

A járművek elfogadják a főbb betéti és hitelkártyákat, amelyekben beépített kártyafizető terminálok vannak.