Garantált biztonság a prágai reptéri transzferekkel

Minden járművezetőnket naponta tesztelik, vagy teljesen beoltják a COVID-19 ellen, és arcmaszkot (FFP2 vagy N95) viselnek.

Az összes kockázat minimalizálása érdekében rendszeresen ellenőrizzük az autókat, és kommunikálunk sofőrjeinkkel a fertőzés terjedésének megelőzésének legjobb és leghatékonyabb módjairól. A járművezetők kötelesek betartani biztonsági előírásainkat, és különösen védőmaszkot kell viselniük és minden utazás után fertőtleníteniük kell autóikat. A sofőröket is napi hőmérsékleten tesztelik, és csak akkor vezethetnek, ha nincs lázuk vagy egyéb influenza tüneteik.

Kérjük továbbá, hogy szállítási szolgáltatásunk igénybevételekor szájat és orrot eltakaró arcmaszk viseljen. Az utasoknak azt is javasoljuk, hogy használjanak kézfertőtlenítőt, mielőtt beszállnak a járműbe. Javasoljuk, hogy üljön a hátsó ülésekre, és ha lehetséges, nyissa ki az ablakot, hogy extra szellőzést biztosítson. Köhögés vagy tüsszentés esetén takarja el a száját könyökével vagy zsebkendőjével.


Gyermekbiztonság

Ugyanúgy törődünk gyermekei biztonságával, mint Ön. Ha kisangyalok utaznak Önnel, kérjük, előzetesen – foglaláskor – jelezzék felénk, hogy meg tudjuk szervezni a megfelelő ülőalkalmatosságokat és egyéb biztonsági intézkedéseket, és készen tarthassuk érkezéskor. Hogy még jobbá tegyük az Ön dolgát, ezeket a szolgáltatásokat ingyenesen biztosítjuk! A babaülések elhelyezése nem kötelező, de erősen ajánlott. A Prague Airport Transfers határozottan támogatja és betartja a gyermekek utazására vonatkozó biztonsági előírásokat és ajánlásokat a helyi Közlekedési Minisztérium szerint.


Utasbiztonság

Meggyőződésünk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb biztonsági intézkedésekkel kell rendelkezniük, így biztosítva, hogy minden járművünk legyen biztosítva – jóval az alkotmányos kötelezettségek felett. Elsődleges prioritásként kezeljük ügyfeleink biztonságának biztosítását, és az utazást a lehető legproblémamentesebbé tesszük, mert megértjük, hogy a boldog ügyfél elmondja.


Autós babaülések

Az általunk kínált babaülés típusok:

Csecsemő autósülések – 9 kg-os (20 font) súlyú gyermekek számára alkalmas. Legfeljebb 1 éves korig lefordítva.

Kisgyermekes autósülések – 9 kg és 18 kg (20-40 font) közötti gyermekek számára alkalmas. Életkor szerint 1 és 4 év közöttiek.

Autósülés-magasító – 18 kg és 36 kg (40-80 font) közötti gyermekek számára alkalmas. 4 és 12 év közötti korosztályra fordítva.


Járműbiztonság

Még egy hosszúság, amit el akarunk érni annak érdekében, hogy az Ön velünk való utazása biztonságos legyen, a GPS használata járműveink megfigyelésére. Minden járművünk rendelkezik GPS-szel, és folyamatosan figyelik és nyomon követik az Ön biztonsága érdekében. Általában 15 percen belül tudunk autót biztosítani Önnek, ha transzferre van szüksége a repülőtérről vagy a repülőtérre, vagy akár a városba.

Tapasztalt és szakértő sofőreink 10 éves minőségi szolgáltatással rendelkeznek, és beszélnek angolul. Udvariasak és segítenek a poggyászban. Ezen túlmenően a hét minden napján, 24 órában elérhető ügyfélszolgálat telefonon és e-mailben egyaránt.


Garantáltan a legjobb ár

Egy dolog, amiről ügyfeleink biztosak lehetnek, hogy a kínált járműválasztékhoz nyújtott ár és szolgáltatás páratlan. Ezen felül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk – nincs kérdés. Továbbá ügyfeleink bármikor ingyenesen lemondhatják foglalásukat – előleg fizetése nélkül.

Nagyra értékeljük a köztünk és az ügyfél között fennálló köteléket és bizalmat is. Ezért a kezdetektől fogva teljesen átláthatóak vagyunk, és az ügyfelek által elfogadott ár a fix ár. Az ügyféltől nem kérnek rejtett vagy extra számlát – például parkolási díjakat, várakozási díjakat, taxiórákat stb.


A legjobb szolgáltatás ígérete

Minden lehetőség megvan arra, hogy Prágában a taxis a ténylegesnél jóval magasabb viteldíjat számítson fel Önnek. Előfordulhat, hogy a sofőr nem ismeri az Ön nyelvét, és a jármű sokkal kevésbé kényelmes, mint ahogyan azt szereti. Erősen ajánlott transzfert lefoglalni a Prague Airport Servicesnél – mindössze 5 percet vesz igénybe, és lehetővé teszi, hogy elkerülje a fent említett kockázatokat. Annak ellenére, hogy egyes ügyfelek bizalmatlanok lehetnek az online taxibérlési szolgáltatásokkal szemben, amelyek nem tisztességes feltételekkel működnek, garantáljuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás egyszerűen elit (előleget nem igényel).