Élvezze a gyalogos és városnéző túrákat Prágában angol kommentárral

Licensed Guides vezeti

Séták és túrák – GYIK | Találkozási pont | A sétákról | Privát túrák

Az egyik legjobb módja annak, hogy élvezze a prágai túrát, és ott maradjon, ha részt vesz a város körüli gyalogtúrán. Nemcsak a város legjobb kihagyhatatlan helyeivel fog találkozni, de sasszemű idegenvezetőink számos rejtett helyet és látnivalót is bemutatnak, amelyeket egyedül biztosan nem vesz észre! A prágai gyalogtúrák fantasztikus lehetőséget kínálnak arra, hogy megismerkedjen a város gazdag történelmével és csodálatos építészetével, és segítsen kapcsolatba lépni velük.

Annak érdekében, hogy minden turista élvezhesse a prágai gyalogtúrákat, van egy egyszerű, ingyenes prágai gyalogtúránk, amelyen részt vehet, ha korlátozott költségvetéssel fut. Túráinkat naponta bonyolítjuk le, és eltérő rendelkezés hiányában általában a belvárosi Óváros térről indulnak.

Autóbusszal városnéző túrát is kínálunk, amely tökéletes lesz az Ön számára, ha nem érdekli a gyaloglás. Felvesznek a szállodából, és körbevezetik a városban, megtekintve Prága gyönyörű látnivalóit.

PAT Guide
március 21, 2022

Superior Tour Prágában

Mivel a turisták körében a legnépszerűbb, ez a túra bemutatja Prága legjobb helyeit. Ez a hat órás túra gyalogtúrából, hajókázásból a Moldva folyón, ebédből és villamosozásból áll.
március 21, 2022

Sörkultúra túra

Ez a gyalogtúra elvezeti Önt Prága legnépszerűbb bárjaiba és kocsmáiba, ahol megkóstolhatja a helyi sörök mintáit, és megismerheti az ország sörfőzési történetét. Ha Ön egy csapos és/vagy sörimádó, akkor ez a túra biztosan neked való.
március 21, 2022

Prágai vár a királyi úton

Utazz át a Károly-hídon, és látogass el a várba – Közép-Európa egyik legnagyobb erődítménye és Csehország lényege. A Királyi úton átsétálva találkozhat a Szent Vitus-székesegyházzal, a régi királyi palotával, a bájos királyi kerttel, a Szent György-bazilikával és az Arany Lane-val.
március 21, 2022

Prága éjszakai túrával

Tökéletes a turisták számára, akiknek van egy szabad estéje. Ez a túra egy kecses hajóútra viszi a Moldva folyón, és lehetővé teszi, hogy élvezze Prága lélegzetelállító éjszakai fényeit. Busszal jut el a hajóhoz, ahonnan Prága éjszakai életének páratlan látnivalóiban gyönyörködhet. Hideg-meleg büfé és élőzene a hajón teszi még szórakoztatóbbá az estét!
március 21, 2022

Ingyenes prágai gyalogtúra

Ezen a négy órás, minden reptéri transzfer ügyfelünk számára ingyenes tárlatvezetésen megtekintheti Prága legjelentősebb látnivalóit, köztük a Vencel teret, a prágai várat és a Károly hidat. A túra angol nyelven zajlik.
március 21, 2022

Grand City Tour

Ez a három részből álló túra fantasztikus, mivel aprólékosan kiemeli Prágát, mint Közép-Európa történelmi és építészeti gyöngyszemét. Ez a három és fél órás túra gyaloglásból, buszozásból és hajókázásból áll, és bemutatja Prága legjavát, beleértve az óvárost, az újvárost, a kisebb várost és Hradzsinat.

Privát útmutatók

Választhat privát túrákat is, amelyek Prága városát és egész Csehországot érintik – profi idegenvezetők vezetésével. Idegenvezetőink engedéllyel és kellően képzettek, a szükséges végzettséggel és a Prágai Információs Szolgálat által biztosított bizonyítványokkal. Nyelv-, történelem-, építészet- és művészeti ismereteik büszkeségünkre szolgálnak. Útmutatóink a legtöbb elterjedt nyelven (például németül, spanyolul, portugálul, franciául, hollandul, olaszul és oroszul) tudnak mesélni. Az idegenvezető szolgáltatásaiért óránként fix díjat kell fizetni, és ezt az árat nem befolyásolja a csoportban tartózkodó személyek száma (azonban azt javasoljuk, hogy vezetőnként legfeljebb 20 fő legyen). Az általános díjszabásunk 500 CZK /óra a legtöbb elterjedt nyelven.

A pontos árajánlatért itt tud velünk kapcsolatba lépni.

Kedvezmények

11% kedvezményt kaphat, ha repülőtéri vagy vasútállomási transzfert foglal velünk, és online előre fizet – mind a túrára, mind a transzferre. Foglaláskor írja be a "Közlekedés és kirándulás 11% kedvezmény" szöveget, és jogosult lesz a kedvezményre. A foglalást legalább 24 órával az átvétel vagy az utazás dátuma előtt ki kell fizetni.

A kedvezmény nem vonatkozik azokra a túrákra, amelyek már kedvezményesek, mint például a Superior Tour különleges ajánlata és a Dinner on the River Cruise . A szokásos lemondási feltételek érvényesek.