Fedezze fel a száz tornyok városának határain túli területeket

GYIK – Egynapos kirándulások és kirándulások | Hogyan működik

Prágát okkal nevezik „a száz tornyok városának”. A számos látnivaló és történelmi emlékmű teszi Prágát csodálatos várossá, és egy név a legtöbb turista listáján. Nem lenne azonban bölcs dolog csak Prága szépségeivel foglalkozni, és nem gyönyörködni a Prága határain túli kínálatban.

Az egyik ilyen csoda Közép-Csehország, amely gazdag történelemmel és számos várral; a királyok és arisztokraták egykori vidéki székhelyei. Nyugat-Csehország gyógyfürdői híresek, a közeli Terezín pedig a második világháború szomorú történetét énekli. A csábító és ősi városokat, mint például Český Krumlovot érdemes meglátogatni Dél-Csehországban, míg Prágához közelebb Kutná Hora egy másik ajánlott turisztikai hely.

Rendszeres szervezett kirándulások

A rendszeresen szervezett kirándulások csak meghatározott időpontokban és időpontokban kerülnek megrendezésre.

Ezeket a kirándulásokat más turistákkal közösen, professzionális idegenvezető vezeti, és minden díjat tartalmaznak. További információért kattintson ide.

március 21, 2022

Terezín emléktúra

A II. József császár által a 18. században épített egykori katonai erőd mindig a második világháború történetét meséli el.
március 21, 2022

Kutná Hora túra

Ez az ősi város a középkorban az ezüstbányászat központja volt, így a Cseh Királyság második leggazdagabb városa. Kutná Hora számos építészeti emléke és egy nagyon jól megőrzött városközpont beszél ennek a történelmi városnak a hírnevéről és gazdagságáról, a hírnévről és gazdagságról, amely ma is erős.
március 21, 2022

Karlštejn kastélytúra

Karlštejn, amelyet IV. Károly császár épített 1348 és 1355 között, a Cseh Köztársaság egyik leglátogatottabb kastélya. Karlštejn a királyi, császári és koronázási ékszerek letéteményeseként, valamint az állami dokumentumok archívumaként szolgált.
március 21, 2022

Karlovy Vary túra

Ez a város az egész Cseh Köztársaság leghíresebb fürdővárosa, története egészen a 14. századig nyúlik vissza – IV. Károly uralkodásának idejére. Az olyan neves személyiségek, mint Nagy Péter orosz cár és a világhírű költő, Johann Wolfgang von Goethe, csak dicséretben részesítették a város helyi ásványforrásainak gyógyító hatását.
március 21, 2022

Drezda túra

A híres „Zwinger” Művészeti Galéria otthona, amelyben a híres Sixtus Madonna, Raphael elismert képe található. Megcsodálható a régi mesterek 14-17. századi sok más nevezetes munkája is – Rubens, Rembrandt, Poussin stb.
március 21, 2022

Český Krumlov túra

Ez a dél-csehországi középkori város még ma is sugározza varázsát és varázsát, és az UNESCO örökség részeként nyilvántartja – méltán.

Ha Prága és más városok között utazik, mint például Bécs, Salzburg, Linz, Nürnberg, Passau, München, Krakkó vagy Varsó, rengeteg látnivalóval és megállóhellyel találkozhat néhány órányi utazás alatt. Javasoljuk a Prágából Passauba és Prágából Bécsbe tartó utakat néhány órás Český Krumlov -i megállással, mivel ez a két utazás a legnépszerűbb ügyfeleink körében. Foglaljon velünk szállítást, és fizessen minimális várakozási díjat – ilyen egyszerű kihasználni ezt az ajánlatot.

Rugalmas privát kirándulások

A rugalmas privát kirándulásokat az Ön igényei szerint szervezzük meg, és kizárólag az Ön csoportja veheti igénybe.

Ezek a kirándulások nem tartalmazzák a belépődíjat és az idegenvezetést. További információért kattintson ide.

március 21, 2022

Terezin privát túra

Terezinben egy gigantikus, több mint 4 km-es falú fellegvár található, amelyet a 18. században épített II. József császár, és amelyet a porosz agresszió elleni védekezésre szántak. Terezint a nácik a prágai Gestapo tranzittáboraként és börtöneként használták a második világháború alatt. A gettómúzeum elmeséli a zsidók kétségbeejtően szomorú történetét, akik közül több mint 150 000-et küldtek ki, és csak 17 247-en maradtak életben.
március 21, 2022

Kutná Hora privát túra

Amikor a 13. században itt felfedezték az ezüstércet, Kutná Hora azonnal fontos várossá vált, amíg az ezüstkészlet a 16. században ki nem fogyott. A város legjelentősebb látnivalói közé tartozik a gótikus, öthajós Szent Borbála-templom – amely 1388-ban kezdődött, az Olasz udvar – egykori királyi rezidencia és pénzverde, amely a 13. század vége felé építette a közeli Sedleč-csontot.
március 21, 2022

Křivoklát kastély Privát túra

Eredetileg a Přemysl-dinasztia vadászkastélya volt, ez a hatalmas gótikus királyi kastély a 13. századból származik, és a 15. század végén átépítették Wladyslaw Jagiello számára. A 16. században börtönként használták, majd 1643-ban leégették, majd a 19. és 20. század fordulóján végül helyreállították. A kastély ikonikus belső terei közé tartozik a kápolna, a lovagterem, a királyi terem, a fürstenbergi könyvtár, a börtön és a festményeknek és könyveknek otthont adó Fürstenberg múzeum.
március 21, 2022

Konopiště kastély privát túra

A Konopište-kastély gazdag és változatos építészeti múlttal rendelkezik. Az eredeti kastélyt erődítményként építették, miközben a francia fellegvárak stílusát fejezte ki. Később a különböző tulajdonosok miatt az erőd barokk és reneszánsz stílust is kapott. Ennek a birtoknak az utolsó magántulajdonosa Ferenc Ferdinánd főherceg volt, aki az I. világháború kezdetén bekövetkezett haláláig a tulajdonosa maradt.
március 21, 2022

Karlštejn kastély privát túra

Ez a középkori erőd egy igazán lélegzetelállító vidék közepén található, és a visszaút Prágába még az est beállta előtt megtehető. Prága közelsége miatt Karlštejn Prága egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága. Ezt a csábító gótikus kastélyt 1348-ban alapította IV. Károly cseh király és római császár a királyi kincsek és dokumentumok őrzésére.
március 21, 2022

Karlovy Vary privát túra

A gyógyhatású természetes termálforrásokkal rendelkező város, Karlovy Vary Csehország leghíresebb fürdővárosa. IV. Károly király 1358-ban fedezte fel Karlovy Vary termálforrásait, és azóta számos ikonikus alak, például Beethoven, Bach, Chopin és Nagy Péter orosz cár látogatja és élvezi a város gyógyforrásait. Sétálhat a gyönyörű folyópartokon, elvarázsolhatja az építészeti gyöngyszemeket, és ellátogathat a termálfürdőkbe, medencékbe és wellness-központokba szerte a városban.
március 21, 2022

Český Krumlov privát túra

A Dél-Csehországban található, elbűvölő város romantikával átitatott, és a második leglátogatottabb turisztikai hely Csehországban. Az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították, több mint háromszáz épület tartozik ebbe a státuszba.

Kedvezmények

11% kedvezményt kaphat, ha repülőtéri vagy vasútállomási transzfert foglal velünk, és online előre fizeti a foglalást – mind a túrát, mind a transzfert. Foglaláskor írja be a „Közlekedés és kirándulás 11% kedvezmény” szöveget, és jogosult lesz erre az ajánlatra. A foglalási kifizetéseket legalább 24 órával az átvétel vagy a turné dátuma előtt kell kiegyenlíteni.

Ez a promóció nem tartalmazza azokat a túrákat, amelyek már kedvezményesek (például a Superior Tour különleges ajánlata és a Dinner on the River Cruise). A szokásos lemondási feltételek érvényesek.

Sokat tanultunk ezen a Karlovy Vary-i kiránduláson. Köszönjük a szervezést és azt a hatalmas tudást, amelyet megosztott velünk. Péter sofőrünk jobb volt, mint egy profi idegenvezető. Linda M., Manchester
A kirándulásod pont az volt, amit kerestem. A sofőrünk kiváló volt, és az információs DVD, amelyet a Kutna Hora felé vezető úton néztünk meg, még jobbá tette utazásunkat. Nagyszerű érték is, erősen ajánlott. Tonny S.
Örömmel fejezem ki teljes elégedettségemet a kiváló Karlstejn-i utazással. Rövid menekülés a nyüzsgő városból... Kérem, küldje el köszönetemet Martinnak, a sofőrjének. Izzak
Üdvözlöm! Ma részt vettünk ezen a túrán, és csak azt akartam írni, és elmondani, mennyire élveztem magam és édesanyám! Útmutatónk fantasztikus volt és annyira hozzáértő. Meg tudnád mondani a nevét? Borravalót nem hagytam neki, de bárcsak megtettem volna. Átadnád a köszönő üzenetemet. Helen Whitby, Egyesült Királyság