Fedezze fel Prága szépségét más szemszögből

GYIK - River Cruises | Hajó indulási pont

 

A prágai folyami hajóutak lehetővé teszik, hogy egészen más szemszögből értékelje Prága kínálatát. Ellentétben a gyalogtúrák nyüzsgésével, vagy a buszos túra zsúfolt utcáival, folyami sétahajózásainkkal a város közepén átfolyó, nyugodt Moldva folyó összes helyszínét élvezheti.

A Prague Airport Transfers különféle folyami körutakat kínál Prágában, hogy minden ízlést és érdeklődést kielégítsen. Akár nappal szeretné megtekinteni Prága gyönyörű építészetét, akár éjszaka a város fényeit szeretné megcsodálni a jazz zene, vacsora és tánc hátterében, mi a tökéletes túrát kínáljuk az Ön számára.

Egy túra kiválasztásához böngésszen a prágai folyó városnéző túráinak lenti listáján, majd foglaljon online a túra oldalán. Ha kérdése van a folyami túrákkal kapcsolatban, további információért forduljon hozzánk – szívesen segítünk.

március 21, 2022

Vacsora a River Cruise-on

Ez a prágai folyami körút éjszaka zajlik. Amíg élvezi a svédasztalos vacsorát és az élőzenét a fedélzeten, megtekintheti a Moldva összes főbb látnivalóját. A Károly-híd, a Szent Miklós-templom és a prágai vár megvilágítva a csillogó éjszakai égbolton; ez a túra tökéletes választás azoknak, akik romantikus hétvégét töltenek a városba.
március 21, 2022

Jazz hajókázás

A Jazz Boat körút tökéletes módja egy esti eltöltésnek: nagyszerű élő jazz zenével és a la carte vacsoramenüvel a háttérben megcsodálhatja Prága festői látnivalóit, mint például a Károly-híd és a prágai vár a Moldva folyó felől. .
március 21, 2022

Ebéd a River Cruise-on

Ez a Prága-folyami városnézés a javából, ahol megcsodálhatja a város történelmi épületeit, miközben elfogyaszt egy svédasztalos ebédet a fedélzeten. Prága történelmi központja mellett elhaladva olyan csodálatos látnivalókat tekinthet meg, mint a Károly-híd, a prágai vár, a Szent Miklós-templom és a Nemzeti Színház.