Repülőtér érkezési előcsarnoka

A cégünk logójával és az Ön nevével ellátott narancssárga plakátokkal könnyen észrevehetjük sofőrjeinket. Ha nem látja az Önnek szánt illesztőprogramot, megkérheti cégünk bármely más sofőrjét, hogy segítsen. Vagy hívhatja a 800 870 888-as ingyenes segélyvonalat bármelyik nyilvános telefonvonalon, és mi segítünk.

Mi a teendő, ha nem találja az illesztőprogramot

Bár mindig igyekszünk időben érkezni, előfordulhatnak rajtunk kívülálló esetek, amikor kis késés léphet fel. Kérjük, hagyjon öt perc mozgásteret, és ha addig nem érkezett meg az átutalás, hívja az ingyenesen (+420) 800 870 888 vagy a prágai telefonszámot (+420) 222 554 211. A nyilvános telefonok az érkezési csarnokokban találhatók.

Hogyan találja meg sofőrjét a prágai repülőtérre érkezéskor

Meleg fogadtatás

1-es terminál

Ez a terminál interkontinentális járatok és azon utasok számára készült, akiknek vám- és bevándorláson kell keresztülmenniük. Az Egyesült Királyságból és Írországból, valamint észak-amerikai, közel-keleti, afrikai és ázsiai országokból érkeznek járatok. Az előcsarnokba érkezés előtti összes formalitás becsült teljes időtartama 20 perc poggyász nélkül és 35 perc poggyászokkal.


2. terminál

Ez a járat az EU Schengeni Megállapodásának tagországaiba szól (az Egyesült Királyság és Írország kivételével). Más európai járatok is ide érkeznek, és az ügyfeleknek nem kell útlevelet vagy személyi igazolványt bemutatniuk a formalitások elvégzéséhez. A hallba érkezés becsült ideje 10 és 35 perc között változik, a feladott poggyásztól függően.


3. terminál

Ez a terminál kizárólag állami és magánjáratokra szolgál.