Naponta angolul egy kis csoportban, professzionális engedéllyel rendelkező idegenvezetők vezetésével, akik gondoskodnak a szórakoztatásról

Büszkék vagyunk arra, hogy gyalogtúrákat kínálunk Önnek, szakmai idegenvezetők vezetésével, akik rendelkeznek az elismert "Prágai Hivatalos Guide" engedéllyel. Célunk, hogy egy kis csoportban a legkényelmesebb módon megmutassuk Prágát, ahol megtapasztalhatja ősi városunk igazi hangulatát. Biztosak akarunk lenni abban, hogy jól érezze magát az idegenvezetővel, és jól szórakozzon! Köszönjük figyelmüket, és kellemes sétákat kívánunk!

 • Tom Scott

  Sziasztok, csak meg szeretném dicsérni a sofőrömet, aki hatékony, nagyon udvarias, hozzáértő és barátságos volt – és természetesen kifogástalanul beszélt angolul! Nagyon élvezetessé tette az utazásomat Prága városközpontjába egy nehéz nap után. Nagyon köszönöm, és kérem, köszönöm neki; Sajnálom, hogy nem emlékszem a nevére.

  Tom Scott
 • Nigel Uzzell

  Csak azt akartam, hogy elmondjam, milyen fantasztikus volt a szolgáltatása. Február 22-én, vasárnap annyira késve voltunk a személyzeti problémák, majd a technikai problémák miatt, hogy kétségbeesetten elértem Prágát. A segélyvonal számát használtam az e-mailben, és a hölgy, akivel beszéltem, világos és informatív volt, és amint új időpontot kaptunk, megerősítette, hogy a Hummer a késés ellenére ott lesz. Ez egy különleges csemege volt a születésnapomra, amelyet Prágába először látogató vendégeimnek szerveztem, és hogy a késések csalódása után a repülőtérre érkezzenek, hogy ott megtalálják a Hummert, remekül indult a nyaralás. . A sofőrje is kiváló volt, és pontosan a megfelelő időben dobta ki az ablakokat, hogy varázslatos kilátást nyújtson a városra. Milyen módja annak, hogy megérkezzen. A továbbiakban az indulás napján, amikor valaki más összekeverése miatt induló számokat kellett módosítanunk, az Ön helpdeskje gyorsan és hatékonyan elintézett minket egy további járművel. Azt kell mondanom, hogy a szolgáltatása kiváló volt, és határozottan ajánlom bárkinek, és kétségtelenül újra igénybe fogom venni. Nagyon köszönök minden segítséget.

  Nigel Uzzell
 • Jackie O'Dowd

  Szia,

  Csak szeretném megköszönni a kiváló szolgáltatást, nagyon profi és megbízható, ami azt jelentette, hogy tudtunk pihenni és élvezni a hosszú hétvégét. Köszönöm mégegyszer.

  Prágában járt: 2015. február 27. és 2015. március 2. között.

  Jackie O'Dowd
 • Elizabeth Madsen

  Nagyon szeretném megköszönni azt a csodálatos szolgáltatást, amit egy hete Prágában kaptunk:-))minden sofőrünk jó modorú, professzionális és nagyon segítőkész volt:-))ajánlani fogjuk cégét barátainknak és család:-))) Szívünk mélyéről köszönjük, hogy csodálatos és emlékezetessé tette prágai látogatásunkat. Azt kell mondanom, hogy mindannyiunkra lenyűgözött a sofőrje :-))))))) Köszönjük még egyszer és mi biztosan visszatérek Prágába, és újra igénybe veszem a szolgáltatásait :-)))

  Elizabeth Madsen
 • vicki webster

  Szia

  Csak azt szerettem volna e-mailben közölni, hogy rendkívül elégedett vagyok a kapott szolgáltatásokkal.

  Külön köszönet Rossnak, a túravezetőnek a vasárnaptól induló ingyenes túráért. A tudása, szakértelme és lelkesedése egyszerűen elképesztő volt, és én miatta szívesen feladtam volna a túrát. Az időjárás egy kicsit ellene volt neki, de ez nem rontotta el a túrát, és mindent megtett, hogy megbizonyosodjon arról, hogy fedél alatt álljunk meg, hogy megvédhessük magunkat a furcsa esőtől (még az esernyőjét is odaadta az egyik vendégnek a csoportban!) Remélem, ő és a főnökei rájönnek, milyen jó a munkájában.

  Egy ingyenes túrán elcsodálkoztam. Sokat utazom, és ez volt messze a legátfogóbb és az ügyfelek által vezetett túra, amelyen részt vettem. Kérem, adja át köszönetemet Rossnak, és remélem, valamilyen módon gratulálunk a nagyszerű munkájához!!

  Köszönöm Vicki

  vicki webster
 • Ian McLaren, Edinburgh

  Kedves Steven! Csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon lenyűgözött a transzferszolgáltatása. Kiváló kényelem, gyors és hatékony sofőrök, de... az Ön kis útikönyve CSODÁLATOS volt egy koktél és vacsora közben...

  Ian McLaren, Edinburgh
 • Karen Copley

  Üdvözöljük! 2014. december 14-én igénybe vettük szolgáltatásait. Nagyon ajánlom szolgáltatásait kiváló utazási tanácsadóként, ne hagyja, hogy a színvonal lecsökkenjen, továbbra is kiváló szolgáltatást nyújtson, és jövője biztonságban lesz.

  Karen Copley
 • Kevin Fletcher-Biles

  Néhány nappal az indulás előtt online foglaltak az Egyesült Királyságból. Könnyű foglalási rendszer, gyors visszaigazolás és nincs szükség előre fizetésre, csak a szállodába érkezéskor fizetett a sofőrnek. Egyértelmű, pontos árképzés (kb. 16 GBP autónként), amely egy hatalmas Skoda Superb kombi volt, amely 4 utast és poggyászt boldogan el tudott fogadni, angolul beszélő sofőr várja Önt érkezéskor és segít a csomagok szállításában. Hatékony transzfer egyenesen a szállodába, anélkül, hogy a helyi tömegközlekedéssel vagy a túlárazott nyilvános taxikkal kellene foglalkoznia. A legjobb dolog az volt, hogy átadtak egy utalványt, amellyel részt vehettek az Óváros térről induló ingyenes városnézésen. Ez egy 5 órás séta volt, a város legtöbb nevezetessége megtekintésével, köztük egy angolul beszélő diákkal a kastélyhoz vezető túrával; egyedül megéri a taxi árat. Annyira lenyűgözött minket, hogy habozás nélkül lefoglaltuk a visszautat a repülőtérre ezzel a társasággal.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Kim Teague

  Csak egy gyors e-mail, melyben megdicsérjük szolgáltatását. Időben, barátságos, hatékony személyzettel, kiváló ár-érték arányt biztosítva. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a városba látogat. Nagyon köszönöm.

   

  Kim Teague
 • O'Sullivan

  Nemrég tettük meg utunk a szállodánkból a repülőtérre. Köszönöm a 2 nagyon könnyű utat. Kellemes illesztőprogram, gyors válaszok az e-mailes kérdésekre. Szívesen ajánlom szolgáltatását. Nagyon köszönöm

  O'Sullivan
 • Emma Luing and family

  Írni akartam Önnek, hogy megköszönjem azt a kiváló szolgáltatást, amelyet legutóbbi Karlovy Vary-i nyaralásunkon kaptunk. Az Ön sofőrjei mind nagyon folyékonyan beszélnek angolul, így az ügyfél nyugodtan és kényelmesen érzi magát, szívesen beszél, de soha nem követeli meg a beszélgetést. Nem is lehetnék boldogabb a szolgáltatásnak, amelyet kaptunk, különösen a kedves sofőrnek, aki elvitt minket a repülőtérről a Grand Hotel Pupp-ba, és elvitt minket - hálásak voltunk a könnyed természetért, és hogy örömmel megállt értünk az utazás során. egy ideig volt. Nagyra értékeltük, hogy nagyon óvatos sofőr volt, mivel az időjárás meglehetősen jeges volt, és a mi biztonságunkat helyezte előtérbe. Örülök, hogy bármilyen módon idéz engem, és erősen ajánlom Önt utazási tanácsadóként és bárkinek, akit ismerünk, aki Prágába utazik. Várjuk, hogy 2015 decemberében ismét foglalhassunk.

  Emma Luing and family
 • Catherine Hancock-Peat

  Jó estét,

  Csak szeretném megköszönni azt a kiváló szolgáltatást, amelyet cégétől kaptunk, amikor Prágában jártunk. Mindkét sofőr jól bemutatott volt, nagyon udvariasak, segítőkészek és pontosak, az autók tiszták és kényelmesek voltak.

  Nagyon lenyűgözött minket a professzionális szolgáltatás, és biztosan újra fogunk foglalni Önnél. Ajánlom cégét barátainak és családtagjainak, ha Prágába látogatnak.

  Nagyon szépen köszönjük.

  Catherine Hancock-Peat
 • C. J. Andrews

  Éppen Prágából jöttünk, és igénybe vettük szolgáltatásait a repülőtérre és onnan, valamint egy esti folyami kirándulást.

  Minden megállapodás első osztályú volt....időzítés, kellemes sofőrök és kapcsolattartás az irodából....sms és email stb.

  Szép volt és köszönöm.

  Nem találom a referenciámat, de mindegy is, csak kedves kiszolgálás Tőled

  C. J. Andrews
 • Szia, csak szeretném tudatni veled, hogy a Grand Walk nagyon jó volt. Nagyon csodálatos volt és nagyon vicces. Átadnád Mártának a köszönetemet? Marylyn R.

 • Jó estét. Nemrég érkeztünk haza Prágából, és szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy kifejezzük, mennyire élveztük a Superior túránkat Petrával. Liz E.