Nagyon könnyen megtalálhatóak vagyunk!

Séták – Találkozási pont (Óváros tér)

Minden sétánk találkozási pontja, kivéve a Beer and Ghost túrákat, a Párizs utca (Pařížská) és az Óváros tér sarkán található. A Szent Miklós templommal szemben, közvetlenül a Cseh Idegenforgalmi Iroda mellett található. A szálloda recepciója megadja az útbaigazítást, ha megkérdezi őket.

Az Óváros tér Prága egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja, mindössze öt perc sétára található a Starometsa metróállomástól. Útmutatónkat cégünk logójával ellátott piros esernyővel várja Önt. A séta kezdete előtt legalább 10 perccel ott kell lenni.

Az útmutató azonosítása

Az idegenvezető egy piros esernyőt fog viselni, rajta cégünk nevével és logójával.

Marianské tér

A Marianské tér csak ingyenes gyalogtúránk második részének találkozási pontja.

Az útmutató azonosítása

Az idegenvezető egy piros esernyőt visz magával, rajta cégünk nevével és logójával.

 

Mikor kell megérkezni

Javasoljuk, hogy 10 perccel a gyalogtúra kezdete előtt vagy 15 perccel a hajó indulási ideje előtt érkezzen meg.

 

Foglaljon korán

Túráink korlátozott kapacitással rendelkeznek, ezért javasoljuk, hogy időben foglaljon online, hogy biztosan helye legyen a túrán. Ez különösen érvényes folyami körutazásainkra, mivel ezek korlátozott ülőhelyelrendezéssel rendelkeznek.

 

Taxi a találkozási pontra és onnan

Ha kívánja, felvehetjük Önt szállodájából és leadhatjuk a találkozási ponton, majd a túra végeztével visszavihetjük szállodájába vagy úticéljába. Lefoglalhatja ezt a szolgáltatást, különösen akkor, ha a szálloda nem a városközpontban van. Irányonként (irányba vagy onnan) 1-4 fős csoport esetén 300 CZK, 5-8 fő esetén 400 CZK.

 

Hajók – Indulási móló

Mivel különböző körutazásaink vannak (vacsora, ebéd és jazz hajókázás), ezért különböző találkozási pontok vannak. A foglalás lebonyolítása után egy visszaigazoló e-mailt kap, amely részletes információkat tartalmaz az indulási helyről és időpontról.