Kirándulást vagy egynapos kirándulást keres prágai tartózkodása alatt? Ne keressen tovább!

GYIK – Kirándulások

Közös kirándulások

Rendszeres kirándulásokról lévén szó, ezek rögzített menetrend szerint zajlanak, ezért nem olyan rugalmasak, mint a privát kirándulások. A kisbuszt, amellyel utazni fog, a közös kirándulásokon részt vevő többiek is megosztják.

Rendszeres túraáraink személyenként fizetendők, és a következőket tartalmazzák:

  • Átvétel a szállodából
  • A látnivalók belépődíjai
  • Ebéd (a kiválasztott túrákon)
  • Szakképzett idegenvezető, aki kellő ismeretekkel rendelkezik a meglátogatott helyszínek történetéről és hátteréről

Megjegyzés: Ha több mint 12 fős csoporttal utazik, és közös kirándulást foglal le, akkor (a legtöbb esetben) kizárólag az Ön csoportja számára biztosítunk járművet.


Előnyök:

  • Olcsóbb, mint a privát kirándulások
  • Kiváló lehetőség új emberek megismerésére, különösen, ha egyedül utazik

Hátrányok:

  • Szigorúan rögzített dátum és idő
  • Korlátozott idő áll rendelkezésre a meglátogatott helyszínek felfedezésére

Rugalmas privát kirándulások

Az általunk kínált privát kirándulások 100%-ban rugalmasak és személyre szabhatóak, sőt Ön választhatja ki az útvonalat és az útközben megtekinthető látnivalókat. Sőt, az Ön kényelmének megfelelően kiválaszthatja a túra időpontját, és az egyes meglátogatott helyeken eltöltött időt! (A túra árát az egyes oldalakon eltöltött idő rövidülése vagy hosszabbítása szerint módosítjuk.)

Minden privát túránk a következő előnyökkel jár:

  • Normál jármű: Maximum négyfős csoportok számára szedánt, nagyobb csoportok számára pedig mikrobuszt vagy buszt biztosítunk. Az árak tartalmazzák a várakozási díjat a célállomáson és a transzfert a szállodába. Az ár nem tartalmazza az extra körutazást a környéken, miután megérkezik a választott célállomásra. Az ár tartalmazza a fürdőszobai szüneteket és a frissítőket.
  • Angolul beszélő sofőr: Angolul beszélő sofőreinktől megkapja azokat az alapvető információkat, amelyeket tudnia kell azokról a helyekről, amelyeket felkeres. Használhatja a turisztikai információs központokban elérhető számos ingyenes prospektust és térképet, ha további információt szeretne megtudni.

Választható túravezető: A magántúrák és kirándulások nem tartalmazzák az idegenvezetők díját, de igény esetén – külön díj ellenében – szervezünk idegenvezetőt, aki elkíséri a kirándulásra. Foglaláskor jelezze nekünk, a többiről mi gondoskodunk. Az idegenvezető több nyelven, például németül, spanyolul, oroszul, portugálul, olaszul és franciául felvilágosít a kiválasztott úti célokról. Az idegenvezetők beleszámítanak a csoportban lévők számába. Például, ha összesen négy főből áll a csoport, akkor az idegenvezetővel együtt fizetett ár öt fős kirándulásnak számít. Privát kirándulásaink árait járművenként, nem pedig a csoport mérete határozza meg. Ez azt jelenti, hogy ha 1-4 fős csoporttal utazunk, akkor egy szedán árát kell fizetni, 5-8 fős csoport esetén pedig egy kisbusz árát. Más szóval, ez azt jelenti, hogy minél több ember van a csoportjában, annál kevesebbet kell fizetnie személyenként.

Sokat tanultunk ezen a Karlovy Vary-i kiránduláson. Köszönjük a szervezést és azt a hatalmas tudást, amelyet megosztott velünk. Péter sofőrünk jobb volt, mint egy profi idegenvezető. Linda M., Manchester
A kirándulásod pont az volt, amit kerestem. A sofőrünk kiváló volt, és az információs DVD, amelyet a Kutna Hora felé vezető úton néztünk meg, még jobbá tette utazásunkat. Nagyszerű érték is, erősen ajánlott. Tonny S.
Örömmel fejezem ki teljes elégedettségemet a kiváló Karlstejn-i utazással. Rövid menekülés a nyüzsgő városból... Kérem, küldje el köszönetemet Martinnak, a sofőrjének. Izzak
Üdvözlöm! Ma részt vettünk ezen a túrán, és csak azt akartam írni, és elmondani, mennyire élveztem magam és édesanyám! Útmutatónk fantasztikus volt és annyira hozzáértő. Meg tudnád mondani a nevét? Borravalót nem hagytam neki, de bárcsak megtettem volna. Átadnád a köszönő üzenetemet. Helen Whitby, Egyesült Királyság